Om anläggningen

Besök vår fiskecamp för att fiska, hyra en roddbåt eller övernatta i vår fiskestuga, eller varför inte bara njuta av naturen.


RENOTRÄSK FISKECAMP


Vår fiskecamp vid Renoträsk erbjuder många möjligheter för dig som gillar att fiska eller bara vistas i naturen. Du kan köpa våra fiskekort samt hyra båtar och stuga på iFIske.se.

 

Skulle fisklyckan inte vara med dig varje gång kan du ändå känna dig som en vinnare. Genom att du fiskar, hyr eller bor, stöttar du vårt sociala arbete som strävar efter att skapa hållbar sysselsättning och en hälsosam fritid.

VILKEN FISKEUPPLEVELSE SÖKER DU?

 

Oavsett om du gillar att fska ensam eller med goda vänner är du välkommen till Renoträsk. Är du en person som föredrar att sitta i solen en sommardag och bara i stillhet meta, eller är du en aktiv fiskare som vill lägga flugan perfekt över vaket eller kanske trivs du med att vakna i fiskestugan en vårvintermorgon och bokstavligen ha en dag av isfiske framför dina fötter? Oavsett har vår fiskecamp något för dig att erbjuda!

FISKA

 

Vår sjö erbjuder ett varierat fiske för alla årstider, alltifrån ett enkelt kast från bryggan till en solig dag på isen med pimpling.

HYR BÅT

 

Vill du lämna lanfiskket och den nybyggda bryggan, kan du hyra någon av våra båtar för att enkelt fiska över hela sjön.

ÖVERNATTA

 

I vårt båthus inryms en liten fiskestuga med övernattningsmöjlighet för 2-3 personer, järnspis och ett litet matbord.

SOCIALA MEDIER


 

Följ oss på sociala medier. På Facebook och Instagram kommer vi fortlöpande att bl.a. lägga ut bilder från verksamheten.

KONTAKTA OSS


Storgatan 32

97232 Luleå

070-245 09 91

Copyright © 2019 LP Care. All rights reserved